Workshop culinar | Tema : Steack-uri
Un workshop culinary dedicat pasionaților de gastronomie fină. Carnea maturată Dry Aged, tehnicile excepționale și excelența aparatelor Miele se îmbină într-o experiență culinară sofisticată. Sub îndrumarea chef-ului, veți găti, degusta și descoperi eleganța adevărată a unui steak perfect — acolo unde tehnologia întâlnește arta.
Ce vă așteaptă?
✅2 tehnici de preparare a tar-tarului din carne măturată Dry Age Black angus cu trufe și cașcaval Gorgonzola
✅ Bresaola din carne de vita măturată, 60 de zile Dry Aged cu salată Green Mix și cașcaval Parmigiano Regianno
✅ Învățăm cum să alegem corect carnea pentru Steak, tehnologia de maturăre
✅ Secretele prăjirii steakurilor suculente,inclusiv pe grill premial Miele și cuptor
✅ Degustarea steakului Ribeye marmorat-maturat în 2 structuri
✅ Sos artizanal aioli
✅ Degustare de vinuri
Date disponibile:





